Eurorepar Car Service Deinum

Produksjewei 9
8501 XD Joure
0513 - 416070
info@autodeinum.nl

Ma t/m Vrij:
08:00 - 12:30 uur
13:00 - 17:30 uur
Zaterdag:
Op afspraak geopend

Autoservice Deinum

Over Autoservice Deinum

Als familiebedrijf beschikken wij over meer dan een halve eeuw automobielkennis! Van vader op zoon gaat de liefde en kennis verder en wij hopen deze traditie voort te zetten. Ieder op z´n eigen manier. Sinds 1991 zijn we in Joure gevestigd, met het Peugeot Service in het vaandel.

Waarom deze keuze? Peugeot, het merk met voorsprong in technologie, grote degelijke duurzaamheid door betrouwbare techniek en comfortabel als geen ander, zorgt voor het thuisgevoel. Hun geroemde wegligging (wonder op wielen) staat naast een sterke constructie garant voor uw hedendaagse veiligheid.

Momenteel is ieder nieuw gelanceerd model van Peugeot weer een topper, met als leuke bijkomstigheid dat de oudere generatie Peugeots door velen gekoesterd worden als klassiekers. Tijdloos autoplezier voor velen, van een merk met een zeer rijke geschiedenis.

Wij hebben als garage een overeenkomst met Peugeot. We hebben technische kennis in huis met degelijk betrouwbaar onderhoud, voor een duurzame relatie tussen u als klant en ons bedrijf. Comfort is er ook bij ons: als klant voelt u zich thuis, geen nummer, maar bekend met iedereen.

Wegligging staat bij ons voor een rotsvaste service door een degelijk bedrijf, waar u door onze technische medewerkers met woord en daad geholpen wordt voor advies en betaalbaar, veilig onderhoud. Maar ook aan andere merken kunnen en willen we natuurlijk graag werken.

U kunt bij ons terecht voor de verkoop van auto’s: nieuw en gebruikt en klassiek met volledig onderhoud in de ruimste zin: APK en onderhoud in onze werkplaats met de modernste apparatuur.

Autoservice Deinum
Een bijzonder bedrijf heet u van harte welkom.

Scroll naar boven